Tarkastaa

SMO

SMO-tarkastuksen tekeminen on yksi tärkeimmistä alustavista vaiheista, kun aloitat vakavasti sosiaalisen median läsnäolon ja näkyvyyden optimoinnin. Se antaa meille selkeän kuvan tilanteen nykytilasta ja auttaa meitä tekemään tietoisen päätöksen siitä, miten nykytilannetta voidaan parantaa parempaan suuntaan.

Yrityksemme on erikoistunut SMO-palveluihin. Tarkastuksesta verkkokauppaan, sosiaalisen median läsnäoloon ja brändinrakennusaloitteeseen sekä Enterprise SMO -palveluihin yrityksemme voi kattaa koko SMO-palveluiden kirjon.

Katso meidän SMO Palvelut
Mutta miksi?

Miksi teemme mitä teemme?

Covid-19-pandemia vaikuttaa miljardeihin ihmisiin ympäri maailmaa. Tämä vaikuttaa kaikkiin. Tämä toteamus on vieläkin tarkempi, kun ajattelemme pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Ne ovat talouden selkäranka. He tarvitsevat tukiamme erityisesti digitaalisen muutoksen, verkkomyynnin ja verkkomarkkinoinnin osalta. Tavoitteenamme RocketSalesissa on jatkaa vaikutusten tekemistä tarjoamalla ylittäviä myynti- ja markkinointipalveluja ja auttaa asiakkaitamme liiketoiminnassa selviytymään tästä pandemiasta.

How well are you doing on social media? Stop guessing, and get an SMO Audit!

RocketSales tarkastaa On €499 varten audit. Maksa vain siitä, mitä käytät, ajanjakso.

Yksinkertainen Tarkastaa

499

Varten audit, per verkkosivusto / kanava.

Aloittaa
Aloita myynti lisää tänään

  • Täydellinen raportti bränditoiminnastasi
  • Lyhyt kilpailuanalyysi
  • Kolme suosituinta viestiäsi / tiliäsi
  • Viestimahdollisuudet

  • * Kaikki maksut laskutetaan euroina (€). ALV ja verot pois lukien.