Yritys

SMO

We manage hundreds of online properties, domains, in more than 43 languages on most continents. In the span of almost 20 years, we have been successful, because we know that shortcuts NEVER work. That's why we follow the rules rigorously.

Hallinnoimme satoja verkko-omaisuuksia, verkkotunnuksia yli 43 kielellä useimmilla mantereilla. Lähes 20 vuoden aikana olemme menestyneet, koska tiedämme, että pikakuvakkeet eivät KOSKAAN toimi. Siksi noudatamme sääntöjä tiukasti. Koko ajan. Joillakin kilpailijoillamme on vähemmän tai ei lainkaan skruuppeja. Meillä on liiketoimintaa, aivan kuten sinäkin, ja välitämme enemmän kuin lyhyellä aikavälillä. Näin pystymme jatkuvasti työskentelemään pienten ja suurten Fortune 500 -yritysten kanssa. Tiedämme tuskan siitä, että joudumme hallinnoimaan useita suuria verkkosivustoja, satoja sivustokarttoja suurille yrityksille ja olemaan tarkkaavainen hyötyäksesi yrityksellesi positiivisesti. Täydellinen paikkamme sijaitsee: kokeilla uusia asioita ja olla erittäin konservatiivinen. Tutkimme, ajattelemme, analysoimme, jotta voimme mitata strategiamme vaikutuksia ajan myötä.

Yrityksemme on erikoistunut SMO-palveluihin. Tarkastuksesta verkkokauppaan, sosiaalisen median läsnäoloon ja brändinrakennusaloitteeseen sekä Enterprise SMO -palveluihin yrityksemme voi kattaa koko SMO-palveluiden kirjon.

Katso meidän SMO Palvelut
Mutta miksi?

Miksi teemme mitä teemme?

Covid-19-pandemia vaikuttaa miljardeihin ihmisiin ympäri maailmaa. Tämä vaikuttaa kaikkiin. Tämä toteamus on vieläkin tarkempi, kun ajattelemme pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Ne ovat talouden selkäranka. He tarvitsevat tukiamme erityisesti digitaalisen muutoksen, verkkomyynnin ja verkkomarkkinoinnin osalta. Tavoitteenamme RocketSalesissa on jatkaa vaikutusten tekemistä tarjoamalla ylittäviä myynti- ja markkinointipalveluja ja auttaa asiakkaitamme liiketoiminnassa selviytymään tästä pandemiasta.